Nyhet - EVRY Välkomnar med Lifeline Speedlane Swing Speedgates

På IT-bolaget EVRY's huvudkontor i Solna har man valt att i sin moderna entré installera Speedgates av typen Lifeline Speedlane Swing "black edition" 

Sofistikerad Innovativ Tillträdeskontroll

EVRY är en av de ledande IT-tjänsteföretag i Norden, de levererar lösningar för de skandinaviska folket i deras vardag.  Efter ett besök i Boon Edam's showroom i Stockholm/Täby - var det kärlek vid första ögonkastet.  De behövde hantera tillträdeskontroll i sin byggnad och ville göra det på ett välkomnande sätt utan att kompromissa mellan säkerhet och design. 

Entréer som Passar din Stil

Säkerhetsansvariga hos EVRY hade hört att de kunde anpassa utformningen av våra speedgates och beslöt sig för att välja den stilrena Lifeline Speedlane Swing  "Black Edition".  Från allra första kontakt till den färdiga installationen hade Boon Edam och EVRY ett tätt samarbete. Tillsammans kom man fram till att denna produkt var den bästa lösningen för EVRY's entré.  

Stilfullt Integrerad

I detta projekt samarbetade vi med säkerhetskonsulten Bravida som säkerställde att EVRY's passagesystem integrerades på ett smidigt sätt.  Kortläsaren är placerad under topplattans glas. Lifeline Speedlane har möjlighet att integrera olika typer av läsare såsom streckkodsläsare eller biometri. Kombinationen av auktorisation och den fysiska speedgaten ger en effektiv säkerhetslösning.

Service och Underhåll ger Hållbara Lösningar

Idag har EVRY ett service och underhållsavtal med Boon Edam för att säkerställa att deras entré alltid är säker och fungerar, vilket också ger produkten en lång hållbarhet och livslängd.

Ett Starkt Samarbete

I detta projekt har vi samarbetat med:

Säkerhetskonsult: Bravida
Kund: EVRY Sweden
Boon Edam säljare: John Seiger
Boon Edam projektledare: Rainer Kaunismaki

 

Relaterade events

2020 Oct 20

Skydd 2020

Ort: Stockholm, Sverige

Mötesplats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Läs mer

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.