Blogg - Kan ineffektiva entréer kosta ditt företag pengar?

Entréer är förmodligen inte det första du tänker på när du överväger sätt att vara mer kostnadseffektiv i ditt företag. Men en ineffektiv entré till din företagsbyggnad kommer inte bara att kosta dig tid utan pengar också. Säkerhet, miljö och allmänna underhållsproblem kan potentiellt påverka företagets vinster. Det är viktigt att välja rätt entré, men det behöver inte vara svårt.

Allmänt underhåll

Vet du hur många människor som går in och ut genom dörren varje dag? Även om du bara är ett litet företag med ca 50 personer, motsvarar det 100 användningar av din entré. Varje dag. Och då räknas inte kunder, klienter, lunchtider och leveranser in i den kalkylen. För större företag kan siffrorna enkelt komma upp i tusentals varje dag.

För en produkt som används mycket dagligen, kommer du att vilja ha en som tål den ständiga belastningen. Ett billigare alternativ av låg kvalitet kan spara ditt företag pengar på kort sikt, men långsiktigt kommer produkten att visa tecken på slitage och medföra mycket renoveringskostnader.

Välj en högkvalitativ entrélösning för att garantera sinnesro när det gäller service och underhåll. Vårt utbud av entréer är tillverkade av högsta kvalitet, och om något går fel är vårt service- och underhållsteam alltid till hands för att hålla din verksamhet flytande.

Säkerhet

Vi vet hur viktigt säkerheten är för ditt företag, men visste du att en ineffektiv entré inte bara kan kosta ditt företag pengar utan påverka säkerhetsnivåerna?

Människor går in och ut ur din byggnad varje dag, men det är viktigt att du vet och kan hålla reda på vilka dessa människor är. En ineffektiv dörröppning kanske inte har förmågan att göra det, vilket innebär det finns säkerhetsproblem. Teknologiska framgångar har lett till att vi idag kan erbjuda entréer där du kan förhindra eventuella säkerhetsrisker.

Till exempel kan speedgates och entrégrindar ge ett lågt motstånd i receptionsområdet, liksom hjälp att reglera och styra flödet av människor som går in och ut ur din byggnad. Denna strategi kan genomföras från en närliggande reception eller säkerhetsdisk, men för byggnader med hög trafik kan biometriska enheter och kortläsare installeras så att bara de personer du vill ha kan få tillgång till känsliga områden i din byggnad.

Alla dessa alternativ kan öka säkerheten i din byggnad. Det innebär inte bara att du inte behöver betala för en bemannad vakt på dörrskydd, men dessa alternativ kan också minska risken för ett intrång, vilket kan skada både företagets rykte och ekonomi.

Miljöfrågor

Att vara miljövänliga hjälper inte bara till att skydda vår planet, utan kan också bidra till att skydda eventuella skador i dina företagsvinster också. Energikostnaderna för dina byggnader kan utgöra en stor del av dina företagsutgifter, så att minska dessa utgifter är ett bra sätt att spara pengar.

Din entré är det perfekta tillfället att uppnå detta, speciellt om du väljer en karuselldörr. Dessa typer av entrélösningar går inte alltid på el, vilket kan bidra spara både energi och kostnader utan att försämra människors tillgång.

Karuselldörrar är också ett bra sätt att hålla en jämn temperatur i din byggnad. Det beror på att karuselldörrar inte låter för kall luft att komma in i din byggnad och att värmen stannar kvar inomhus. Detta resulterar i att du inte behöver spendera lika mycket på uppvärmningskostnader.

Rätt entré för ditt företag

Så kan ineffektiva entréer kosta ditt företag pengar? Ja, och på flera sätt än ett.

Med en Boon Edam-entré kan du vara säker på att spara pengar på lång sikt, och ännu viktigare, skapa rätt första intryck för alla som går genom din entré.

För mer information, kontakta en av våra entréexperter idag.

© Royal Boon Edam International B.V.