EVRY

På IT-bolaget EVRY´s huvudkontor i Solna har man valt att i sin moderna entré installera speedgates av typen Lifeline Speedlane Swing "Black edition".

EVRY är en av de ledande IT-tjänsteföretag i Norden, de levererar lösningar för de skandinaviska folket i deras vardag. I deras nya entré behövde dem hantera tillträdeskontroll i sin byggnad och ville göra det på ett välkomnande sätt utan att kompromissa mellan säkerhet och design. 

Säkerhetsansvariga hos EVRY hade hört att de kunde anpassa utformningen av våra speedgates och beslöt sig för att välja den stilrena Lifeline Speedlane Swing "Black Edition". Från allra första kontakt till den färdiga installationen hade Boon Edam och EVRY ett tätt samarbete. Tillsammans kom man fram till att denna produkt var den bästa lösningen för EVRY's entré.

I detta projekt samarbetade vi med säkerhetskonsulten Bravida som säkerställde att EVRY's passagesystem integrerades på ett smidigt sätt.  Kortläsaren är placerad under topplattans glas. Lifeline Speedlane har möjlighet att integrera olika typer av läsare såsom streckkodsläsare eller biometri. Kombinationen av auktorisation och den fysiska speedgaten ger en effektiv säkerhetslösning.

Stad
Stockholm- Solna

Land
Sverige

Säkerhetskonsult
Bravida

Produkter
Speedlane Swing

År
2017

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.