Regionansvarig Säljare

Kunden i centrum

Royal Boon Edam är en global marknadsledare inom entrélösningar. Koncernens huvudkontor ligger i Nederländerna och med 140 års erfarenhet har man skaffat den expertkunskap som krävs för att hantera flödet av besökare genom kontorsbyggnader, flygplatser, vårdinrättningar, hotell och många andra slags fastigheter. Boon Edam fokuserar på att erbjuda sina kunder en optimal, säker och hållbar entrélösning. Genom nära samarbete med kunden identifierar man de unika behov som finns och tar fram en lösning som är anpassad just efter dessa behov.
 

Global närvaro

Boon Edam har ett världsomspännande distributionsnätverk och kan därför alltid erbjuda kunden en unik Boon Edam-Experiance. - Var som helst. - När som helst. Koncernen har fabriker i Kina, Nederländerna samt USA. Boon Edam har ett nätverk bestående av tjugo dotterbolag i Europa, Asien och Nord- och Sydamerika samt distributörer i över 55 länder. 
 

Marknader och lösningar

Olika marknader kräver olika lösningar. Med 140 års erfarenhet av att tillverka entrélösningar så har man blivit expert på att skapa produkter som uppfyller olika marknaders krav på kvalité, hållbarhet, säkerhet och service.  Genom att tillsammans med kunderna identifiera de utmaningar som finns och dra nytta av sin egen ingenjörskonst så lyckas man skapa entrélösningar som uppfyller olika marknaders behov.

Om jobbet

Som regionansvarig säljare Syd på Boon Edam Sweden har du primärt uppdrag att bearbeta befintliga och nya kunder. I tjänsten ingår även projektledaransvar för in försäljning, kontakt med arkitekter, säkerhetskonsulter, installation av byggentreprenörer och slutkund. 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Fokusera på nyförsäljning med hög aktivitetsnivå
 • Ansvarig projektledare
 • Täta kontakter med moderbolaget och fabriken i Nederländerna.
 • Månadsvis rapportering på produkt- och offertnivå
 
Marknadsområde Sverige är indelat i tre regioner: Stockholm, Mälardalen och Syd. Du kommer att ansvara för region syd och placeringsort är primärt Göteborg. I tjänsten ingår det resdagar: huvudsakligen inom regionen du kommer arbeta i, men även enstaka resor till huvudkontoret i Stockholm och besök till fabriken i Holland. 
 
Vi erbjuder kollektivavtal, friskvårdsbidrag. Initialt kommer hemmakontor att krävas.  Tjänsten är en tillsvidareanställning med start våren 2018.
 
 
 
 

Din profil

 • Du har erfarenhet av att arbeta med komplex B2B-försäljning med långa cykler i en bransch med koppling till byggbranschen.
 • Du har en ”entreprenör” personlighet och har lätt för att hitta nya affärsmöjligheter.
 • Du är uthållig och ihärdig nog att bearbeta kunder i flera års tid innan det blir en affär.
 • Du är en förtroendeingivande relationsbyggare som är bra på att parallellt hantera en mängd olika beslutspåverkare.  
 • Du har erfarenhet av och vill arbeta hands-on med försäljning och att driva affärer. 
 • Du är affärsanalytisk, prestationsinriktad och har förståelse för att bedriva försäljning av nischade premium-produkter. 
 • Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning. Du motiveras av att leda och skapa en god teamkänsla. 
 • Du har relevant eftergymnasial utbildning, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom yrkesmässig erfarenhet.
 • Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office.

Du trivs i en miljö där du förutom att bidra med din positiva energi och sociala förmåga är drivande och engagerad i ditt arbete. Denna roll kräver även att man är självgående och har vana av att strukturera och prioritera sina arbetsuppgifter då tempot stundtals kan vara högt. 

 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Du är välkommen att söka tjänsten via hemsidan www.ponto.nu. Vid frågor kontakta gärna ansvarig jens Linde, jens.linde@ponto.nu alt 072-505 82 22 om du har frågor om tjänsten. Urval kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.

 

© Royal Boon Edam International B.V.