Kontorsbyggnader

Känn dig välkommen och säker på jobbet

Ett företags kontor kan kräva en rad olika lösningar vid sina entréer och utgångar för att säkerställa att de enda personerna som kommer in i byggnaden är de som ska vara där. Säkerheten i hyresfastigheter, fastighetsbyggnader och kontorshotell gynnas av säkerhetsentrélösningar för att hålla anställda trygga och säkra.

Entrén till ditt företag är så mycket mer än en enkel dörr eller port. Det är också den första kontaktpunkten för dina kunder och besökare och där de kommer att göra sina första intryck av ditt företag. Det är också där all personal går in och ut varje dag. Många faktorer måste tas i beaktning för att få den rätta säkerhetsnivån och för att få till det estetiska samt installation.

  
  

 

Fysisk säkerhet vid fristående byggnader

När ditt företag har en egen byggnad är säkerheten vid entrén av största vikt. Säkerhetsentréer med speedgates hjälper till att styra folkmassorna under högtrafiktider och kan konfigureras med åtkomstkontroll för att kräva att legitimationen presenteras och godkänns. Säkerhetsentréer kan kompletteras med en vakt för extra tillsyn. En installation av säkerhetslösning kan bidra till att skydda anställda som arbetar i byggnaden från objudna besökare och begränsa entréerna i receptionen, så att receptionisten lättare kan svara och hantera eventuella problem eller hot.

Estetik

Funktionalitet är viktigt, men du vill också att ditt företags entré ska vara visuellt tilltalande samtidigt som det matchar stilen med ditt varumärke och dess organisation.

Om du vill uppnå ett sofistikerat modernt utseende som också är anpassat till den senaste tekniken så är användningen av speedgates, säkerhetskaruseller och slussar med integrerad biometri en bra kombination.

Sekretess spelar också en roll när det gäller det estetiska i ditt företags entré. Vill du ha en visuellt öppen, transparant entré som gör det möjligt för förbipasserande och potentiella kunder att se in på din kontorsbyggnad från utsidan, eller behövs en mindre, mer dold entré?

Fördelarna med en Boon Edam entrélösning för kontorsbyggnader

  • Premiummaterial och fokus på detaljer
  • Uppnår balansen för en välkomnande och säker entrélösning
  • Skapar bestående första intryck som passar ditt varumärke
  • Enkel integration med de flesta åtkomstkontrollsystem
  • Bekämpar piggybacking och tailgating
  • Möjlighet att "Level Up" där det betyder mest för dig - säkerhet eller estetik
  • Snabba tekniska problemlösningar för minskat driftstopp
  • Säker och bekväm för en trevlig användarupplevelse
  • Byggd för att hålla
  • Samarbete med en entréexpert från projektstart till installation och service och underhåll

Boon Edam är stolta över att erbjuda högsäkerhetsslussar, vändkors, säkerhetskaruselldörrar och speedgates som håller. Våra referenskunder innehar också några av världens mest imponerande arkitektoniska karuselldörrar - vilket ger inspirerande och ofta dramatiska första intryck i årtionden.

Tillgång för alla

Slutligen vill du se till att dina entréer är så tillgängliga för så många människor som möjligt, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Att vara användarvänlig bör komma naturligt om en av dina anställda är funktionsnedsatt, men att se till att dina entréer är lättåtkomliga, oavsett, hjälper dig att visa att ditt företag är handikappvänligt. Dessutom vet du aldrig vem din nästa potentiella kund är, men om de inte ens kan komma in i din byggnad så är det helt enkelt en missad möjlighet.

Tack vare vårt globala distributionsnät, omfattande underhålls- och reparationstjänster och försäljningserbjudanden över hela världen kan vi se till att dina globala entrébehov uppfylls oavsett var företagets kontor är baserat.

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.