Sjukhus

Vi gör entréer som visar vägen till vård

Besökare som går sjukhusentrén till mötes kan uppleva en mängd olika känslor, vissa känner ängslan medan andra känner lättnad. Entrén utgör en passage till den vård och omsorg som väntar och måste bidra till att besökarna känner sig trygga och välkomna.

Personlig säkerhet

Utöver att bidra till ett behagligt inomhusklimat och en elegant utformad entré måste en karuselldörr i också garantera alla typer av besökare erbjuds en säker och smidig passage. I en sjukhusentré finns alla typer av besökare och det är viktigt att alla kan passera enkelt och bekvämt, även besökare i rullstol och personer med andra typer funktionshinder.

Våra karuselldörrar med hög kapacitet finns tillgängliga i en mängd olika storlekar och utföranden. De större dörrsegmenten på en Duotour eller Tournex gör det lätt för rullstolar och barnvagnar att passera och karuselldörren Twintour tillåter en rak passagelinje och lämpar sig väl för passage med bårar och sängar.

Mångsidigheten hos Boon Edams entrélösningar gör att våra produkter finns representerade på många olika sjukhus och vårdinrättningar, däribland St. Presbyterian Hospital i New York, Royal Hospital i London och Nagano Central Hospital i Nagano, Japan.

Relaterade events

2020 Oct 20

Skydd 2020

Ort: Stockholm, Sverige

Mötesplats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Läs mer

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.