Boon Edam lanserar superslimmad säkerhetsspärr med ett blad

Edam, Nederländerna – Idag presenterar Royal Boon Edam International B.V. lanseringen av Winglock Swing, en intuitiv och elegant säkerhetsspärr med ett blad. Spärren är särskilt anpassad för att installeras antingen i kombination med den moderna Speedlane Lifeline-serien (som en ytterligare specialanpassad passage) eller som fristående spärrinstallation.

Winglock Swing är en effektiv passagelösning med intuitiva LED-lampor som guidar även ovana besökare till rätt destination. En kombination av gröna, orange och röda lampor visar statiska, pulserande och blinkande signaler som vägleder trafiken effektivt och utan fördröjning. Produktutvecklarna har fokuserat på hållbar drift med lägsta möjliga energiförbrukning för att reducera koldioxidavtrycket så mycket som möjligt. I standbyläge förbrukas endast 9 W, medan energiförbrukningen i rörelse är 20 W. Detta är en stor prestation med tanke på att standarden i branschen i genomsnitt ligger på 200 W.

Säker, stabil och anpassningsbar

En kraftig golvplatta gör att det inte krävs någon sidostolpe. Vanliga golvproblem som ofta uppstår under installation har kringgåtts med olika former av speciallösningar. Spärren levereras som standard i ett elegant utförande i rostfritt stål, men kan även anpassas med en rad olika moderna ytor eller färger som bygger på serierna Business, Elements eller Expressions. Glas, färger och ytbehandling kan även anpassas i stor utsträckning så att alla behov som finns hos ditt företag eller varumärke tillgodoses.

Daan van Beusekom som är projektledare på Royal Boon Edam International B.V. säger: "Det har funnits en lucka på marknaden som har saknat en produkt som är både prisvärd och tillgänglig, och vi har nu fyllt den med vår eleganta säkerhetsspärr. Vårt mål är att erbjuda produkter som ger enkla användarupplevelser och vi är mycket stolta över Winglock Swing som uppfyller dessa krav med råge."

Tillträde för funktionshindrade via en bred passage

Boon Edam arbetar för att alla ska få samma bekväma och säkra åtkomstmöjligheter. Fri och enkel passage garanteras för rullstolsburna och personer med stort bagage eller vagnar i en flexibel lösning som passar nästan överallt.

Besök www.boonedam.se/winglock-swing om du vill ha mer information om alternativen för säkerhetverifiering med Winglock Swing och BoonTouch-gränssnittet.

 

För ytterligare information, kontakta:

Michelle Wortel
Marketing Manager
T +31 (0)299 38 08 00
E michelle.wortel@boonedam.com

Relaterade events

2020 Oct 20

Skydd 2020

Ort: Stockholm, Sverige

Mötesplats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Läs mer

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

Latest tweets

© Royal Boon Edam International B.V.