Boon Edam Vinner Order på de Första Slussarna för Självboarding i Kina

Peking, Kina – Royal Boon Edam meddelade idag att de har vunnit en order för installation av Airport Swinglane säkerhetsspärrar för självboardning på den internationella flygplatsen i Xiamen. Detta är det första projektet för självboardning i Kina som inte installeras som en del av ett pilotprogram.

Flygplatsen i Xiamen är en av Kinas mest trafikerade flygplatser, med nästan 20 miljoner passagerare under 2013. Den är ett viktigt nav för flygtrafiken, både för provinsen och regionen, och servar kuststaden Xiamen och omgivande städer i provinsen Fujian. Det finns även direktflyg till Malaysia, Korea, Japan och många andra länder i Asien. Dessutom finns det en rutt till Europa – till Amsterdam. Som många andra flygplatser i Kina ligger Xiamen i framkanten för implementeringen av självbetjäning i terminalen.

Koppling till Nederländerna

Länken till Amsterdam innebar en fördel för Boon Edam. Företaget har sitt huvudkontor i Nederländerna och den nederländske generalkonsulten stöttade Boon Edams anbud. Boon Edam och representanter för flygplatsen i Xiamen möttes under China Airport Check-in Summit i Shanghai. Efter att noggrant ha granskat konkurrerande anbud bestämde sig flygplatsen slutligen för att lägga sin beställning hos Boon Edam. Designen för Airport Swinglane självboarding-gate med passande tillägg, är bättre anpassad för den kinesiska marknaden. Airport Swinglane är under tillverkning och kommer installeras på flygplatsen i Xiamen innan årsslutet 2014. 

För mer information, kontakta

Michelle Wortel
Marketing Manager
Royal Boon Edam International B.V.
+31 (0) 299 38 08 00 
mwl@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

Latest tweets

© Royal Boon Edam International B.V.