NRG+ Tourniket

Den energibesparande och självgenererande karuselldörren
 

Efter att ha skapat riktiga vågor i branschen från år 2008, har vi tagit beslut att sluta producera den energibesparande och självgenererande karuselldörren från vårt sortiment av entrélösningar.

Det är tråkigt att behöva säga adjö till NRG + Tourniket, men vi har istället valt att lägga tiden för våra tekniska talanger på våra andra entrélösningar.

Karuselldörrar som stödjer hållbart byggande

Karuselldörrar är välkända för att vara den mest miljövänliga lösningen till entrén av en byggnad. Det har bevisats att karuselldörrar minskar mängden luftintag (eller uttag) mellan in- och utvändigt av en byggnad. Detta minskar avsevärt behovet av att reglera temperaturskillnaden mellan invändigt och utvändigt - vilket kräver mindre el för att upprätthålla en konstant välinställd lufttemperatur i en reception eller lobby. "Alltid öppen, alltid stängd" är grundprincipen för den här energieffektiva entrélösningen.

Boon Edam erbjuder ett brett utbud av lösningar - några av våra nyaste innovationer inkluderar manuella karuselldörrar med hjälpmotor för att underlätta rotationen, positionering, automatisk säkerhetslåsning, nattlåsning och enkel integration med tillträdeskontrollsystem.

Ta en titt på vårt omfattande sortiment av karuselldörrar och ta reda på hur du kan finjustera ditt val för att passa dina exakta specifikationer.

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.