Den korta och okomplicerade speedgaten: Boon Edam lanserar speedgaten Speedlane Compact

Edam, Nederländerna – 2 juni 2020 – Royal Boon Edam International B.V., en global marknadsledare inom säkerhetsentréer och arkitektoniska karuselldörrar, tillkännagav idag lanseringen av det senaste tillskottet till sina säkerhetslösningar för medelhög säkerhet.

En kort och okomplicerad speedgate

I takt med att det växande hotet mot arbetsplatser använder sig fler och fler organisationer av säkerhetslösningar för att förbättra både personsäkerheten och säkerheten för tillgångar. Speedlane Compact har utformats för att erbjuda alla väsentliga funktioner som krävs hos en speedgate/säkerhetsspärr. Varken mer eller mindre. Det handlar om okomplicerad och avancerad säkerhet av premiumkvalitet som har skapats för att uppfylla branschens efterfrågan av en kvalitativ och enkel säkerhetsentrélösning.

Huvudfunktioner

  • Intuitiv användarvägledning
  • Säkerhetssensorer för tailgaiting-, säkerhets- och föremålsdetektering som standard
  • Enkel installation
  • Generöst utrymme i spärrenheten för integrering av  tillträdeskontrollsystem
  • Material av premiumkvalitet
  • Smidiga, svängbara glasdörrar
  • Kort, V-formad spärrenhet med ergonomisk design som tar lite plats
  • Flexibla filkonfigurationer (inklusive bred fil för åtkomst för funktionshindrade)
  • Lättförståeliga och beprövade universella displaysymboler

Enkel, effektiv och ändamålsenlig

Färre avancerade funktioner och alternativ innebär att Speedlane Compact är enkel att använda och installera, har en smidig tillverkningsprocess och levereras snabbt till kundens anläggning. Vad gäller integreringsmöjligheter kretsar produktdesignen kring enkelhet och flexibilitet. Speedlane Compact spärrenheter möjliggör integrering av olika typer av tillträdeskontrollteknik såsom biometriska enheter och ansiktsigenkänning. Integrering av enheter från tredje part och teknik som underlättar samarbete är också väldigt lättillgängligt.

– Speedlane Compact använder sig av avancerade algoritmer för detektering av tailgating, piggybacking och andra former av otillåten användning, säger Mark de Jong, säkerhetsproduktchef hos Boon Edam . Sensorerna kan även skilja mellan personer och föremål, som till exempel personer som bär väskor eller vagnar genom säkerhetsspärren och produktens beteende anpassas därefter. Dessa sensorer gör även att produkten är 100 % säker att använda.

Speedlane Compact toegangspoortje van Boon Edam

Uppdaterad och minimalistisk design, perfekt för begränsade utrymmen

Speedlane Compact är utformad för att passa in i fastigheter med begränsade utrymmen. Den är mycket effektiv i väldigt små utrymmen och underlättar för säkerhetspersonalen genom att se till att endast auktoriserade personer får åtkomst till ett visst område. Den kompakta storleken innebär inte på något sätt att man gjort avkall på designen.

– Det är en väldigt snygg design som stämmer väl in på Boon Edams designfilosofi ”minimalism av premiumkvalitet”, säger Mark. De starka linjerna ger ett kraftfullt men likväl elegant intryck och den avsmalnande designen gör att speedgaten passar in i alla miljöer. Den har en övergripande modern, välkomnande och tilltalande look.

Mer information, broschyrer och videor hittar du här.

För mer information, kontakta:

Johanna Bergström
Managing Director Sweden
T +46 (0) 8 753 60 30
E info@boonedam.se

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.