Urban Escape

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Sedan 2011 har det spektakulära projektet med Urban Escape Stockholm pågått där ett helt kvarter med fem fastigheter renoverats.

Trollhättan 30 (T30) är en av dessa fastigheter och där hörde AMF Fastigheter och Skanska av sig till Boon Edam gällande en upphandling om en installation av karuselldörrar och säkerhetsspärrar även kallade speedgates. Hyresgästerna är bland annat EQT, Netlight, Kindred Group, ABG Sundal Collier och Microsoft. Önskemålet var att skapa en optimal lösning för höga flöden av människor.

Urban Escape är en öppen och pulserande plats där både företag, besökare och stockholmare vill vara.

Valet föll på Boon Edams karuselldörr Tourniket och speedgates Lifeline Speedlane Swing. På T30 har det i entréerna installerats två stycken Tourniket med helglasande dörrblad som har pulverlackerats för att harmoniera med fasaden. När du sedan tar dig uppför rulltrapporna vid södra entrén möts du direkt av 4 filer med Lifeline Speedlane Swing samt tre filer vid norra entrén. Detta inkluderar en extra bred passage för funktionshindrade för att skapa full tillgänglighet.

För identifikation vid säkerhetsspärrarna integrerades kortläsare samt QR-läsare under topplattans glas. Vid den extra breda passagen placerades Lifeline Boost som är en fristående piedestal som skapar rätt placering för funktionshindrade.

Utöver våra speedgates har även glaspartier monterats för att skapa ett stilrent intryck och för att smälta in i övrig inredning.

Stad
Stockholm

Land
Sverige

Produkter

TourniketSpeedlane Swing, Lifeline Boost

År
2019

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.