Liberty Global

Gästfrihet och säkerhet står ofta i kamp med varandra. Utmaningen är att hitta den optimala kompromissen mellan Fort Knox och ett varmt välkomnande. Telekom-företaget Liberty Global genomförde nyligen en omfattande renovering av huvudkontoret i Schiphol-Rijk - Nederländerna. Som en del av projektet var entrésäkerheten avsevärt åtstramad, utan att det ska påverka deras varumärkes välkomnande utseende.

Liberty Global är ett internationellt telekommunikations- och televisionsföretag. Det är också en av de största internetleverantörerna utanför USA. Liberty Global är verksamma i 14 länder och har 35 000 anställda. Huvudkontoret är baserat i London och dessutom finns det centrala kontor i Amsterdam och Denver. Varumärken för konsumentmarknaden som tillhör Liberty Global inkluderar VodafoneZiggo (50% delägarskap med Vodafone), Virgin Media, UPC, Unitymedia och Telenet.

Liberty Global har i sitt högkvalitativa affärspark - Schiphol-Rijk sju kontorsbyggnader, som totalt sett sysselsätter totalt 1600 personer med 55 nationaliteter. "Vi hade bemannat säkerhet vid huvudingången, men den lösningen hindrade inte alltid människor från att komma in i vår centrala hall obemärkt", säger Simon Kuitert, som är anställd som Corporate Security Manager på Liberty Global. "Det är därför vi införde en enda entré vid den senaste renoveringen."

  
  

Projekt: Liberty Global

För mer information om kontoret, Liberty Global läs här

Stad

Schiphol-Rijk

Land

Nederländerna

Kund

Liberty Global Services B.V.

Produkter

Tourlock
Speedlane Swing
Winglock Swing

Segment

Kontorsbyggnader

År

2017

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.