Moxy Hotel

I Köpenhamns södra hamn öppnade Moxy Hotel i mars 2019 och i entrén sitter en snygg Tourniket karuselldörr från Boon Edam.

Vi är mycket stolta över att hotellkedjan Moxy är en av våra globala kunder. Kedjens ledning anser energieffektivitet och en behaglig atmosfär i lobbyn på sina hotell som en av deras främsta prioriteringar. MOE har varit byggledare för projektet och ansvarat för arbetsmiljön i detta framgångsrika och internationella samarbete. Den holländska fastighetsutvecklaren Vastint lyckades bygga detta hotell på bara ett år - en imponerande prestation. Naturligtvis behövde projektet en hållbar och energieffektiv entrélösning.
Moxy hotel Sydhavnen är en del av Marriott-kedjans mer ungdomliga hotell. Detta hotellnätverk syftar till att locka lokalbefolkningen och skapa en bekväm och avslappnad miljö för människor att kunna arbeta, studera, träffa sitt nätverk eller genomföra ett möte.
I detta projekt vare entrén oerhört viktig och Boon Edam leverade en liten men mycket viktig del av det nya Moxy Hotellet i Köpenhamns södra hamn. Karuselldörren minskar förhindrar luftdraget och säkerställer ett bra inomhusklimat i lobbyn. 

Stad
Köpenhamn

Land
Danmark

Produkter
Tourniket

Segment
Hotell

År
2019

 

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.