Tre

Telekombolaget Tre har över 130 miljoner användare världen över. De är en av de största leverantörerna inom sin bransch i Sverige. Huvudkontoret är placerat vid Globen i Stockholm.

Området mellan Globen och Hovet är känt för att vara blåsigt. När Tre flyttade in i sina lokaler upplevde receptionen ett stort vinddrag och det konstaterades att de skjutdörrar som fanns inte fungerade främst med tanke på vinden och den kyla som uppkom i framförallt receptionen.

Tre tog kontakt med Boon Edam för att ta fram en passade entrélösning, allt för att få till ett tillfredställande inomhusklimat. Tillsammans med Boon Edam gjordes en analys av personalflödet samt ett antal referensbesök för att få till den bästa lösningen för Tre:s kontor. Valet föll på karuselldörren Tourniket. Denna karuselldörr är ett populärt val för bl.a. kontor och hotell då den finns en mängd olika konfigurationer, kulörer och materialval.

För att så lite ingrepp på det befintliga vindfånget skulle behöva göras så skräddarsyddes dimensionerna på karuselldörren. Installationen gick väldigt smidigt och man kompletterade också med en matta för att hålla receptionen ren från smuts och väta.

Stad
Stockholm

Land
Sverige

Produkter

Tourniket

År
2018

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.