Speedlane 900: En snabb säkerhetsspärr

Vi slutar producera Speedlane 900

Vi har haft många framgångsrika år med installationer av Speedlane 900, men efter noggrant övervägande har vi beslutat oss för att avbryta tillverkningen. Detta beslut överensstämmer med vår filosofi om innovation och vi uppdaterar vårt erbjudande med förbättrad design och funktionalitet.

Vidare till Lifeline Speedlane serien

Samma pålitliga mångsidighet som erbjöds av Speedlane 900 finns fortfarande tillgänglig men med ännu fler funktioner och intuitivitet i vår Lifeline Speedlane Slide. Detta utbud av speedgates (säkerhetspärrar) erbjuder en medelhög säkerhet och ett utmärkt stöd till vakter och receptionister för att säkerställa att endast behöriga besökare får tillgång till vissa områden i byggnaden.

Vi värdesätter våra partnerskap och även om vi inser att det kan orsaka eventuella besvär så är vi glada att kunna erbjuda dig en rad olika speedgates som är moderna och trendiga och tillgodoser behovet som säkerhetsindustrin kräver.

Boon Edam erbjuder ett sortiment av premiumkvalité - några av våra nyaste innovationer inkluderar universell display för hissdestination, eleganta piedestaler för tillträdeskontroll och enkel integration med tillträdeskontrollsystem.

Ta en titt på vårt omfattande sortiment av speedgates och ta reda på hur du kan finjustera ditt val efter dina exakta specifikationer.

Kontakt

Boon Edam huvudkontor

Boon Edam Sweden AB

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

 

© Royal Boon Edam International B.V.