Montage/Servicetekniker

Kunden i centrum

Royal Boon Edam är en global marknadsledare inom entrélösningar. Koncernens huvudkontor ligger i Nederländerna och med 140 års erfarenhet har man skaffat den expertkunskap som krävs för att hantera flödet av besökare genom kontorsbyggnader, flygplatser, vårdinrättningar, hotell och många andra slags fastigheter. Boon Edam fokuserar på att erbjuda sina kunder en optimal, säker och hållbar entrélösning. Genom nära samarbete med kunden identifierar man de unika behov som finns och tar fram en lösning som är anpassad just efter dessa behov.
 

Global närvaro

Boon Edam har ett världsomspännande distributionsnätverk och kan därför alltid erbjuda kunden en unik Boon Edam-Experiance. - Var som helst. - När som helst. Koncernen har fabriker i Kina, Nederländerna samt USA. Boon Edam har ett nätverk bestående av tjugo dotterbolag i Europa, Asien och Nord- och Sydamerika samt distributörer i över 55 länder.

 

Marknader och lösningar

Olika marknader kräver olika lösningar. Med 140 års erfarenhet av att tillverka entrélösningar så har man blivit expert på att skapa produkter som uppfyller olika marknaders krav på kvalité, hållbarhet, säkerhet och service.  Genom att tillsammans med kunderna identifiera de utmaningar som finns och dra nytta av sin egen ingenjörskonst så lyckas man skapa entrélösningar som uppfyller olika marknaders behov.

 

Om jobbet

BoonEdam växer och behöver löpande resurser till installations- och serviceavdelningen. Vi erbjuder en självständig och utvecklande roll i ett växande företag som ser sin personal som en mycket viktig tillgång. Vi är måna om att vår personal får den utbildning som krävs för att de skall utföra sitt arbete på allra bästa sätt.  Som tekniker ute på fältet är du ansiktet utåt och skall stå för våra värdegrunder; Dedikerad, Driven och Respektfull.

I arbetet ingår resor med övernattningar. Vi är ofta flexibla vad gäller boendeort då våra kunder och tekniker finns spridda över landet. 
 

Övrig information

Då vi har produkter på högsäkerhetsobjekt tillämpar vi drogtester samt registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.
 

Din profil

 • Gott handlag gällande mekanik och montage.
 • Schemaläsning/felsökning svagström och även har en god datorvana.
 • Det är även meriterande om du har erfarenhet av felsökning, mekanik, eller styrsystem.
 • Goda kunskaper i engelska språket och B-körkort är krav.
 • Vi söker någon som inte har något emot att resa i arbetet.
 • Vi ser även har en god hälsa genom att träna.
 • Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft, har du relevant bakgrund men saknar erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då vi satsar långsiktighet för rätt person.

Personliga egenskaper

 • För att trivas i rollen som montagetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt och att varje dag bidra med positiv energi till dina kollegor.
 • Du drivs och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar. 
 • Du är orädd, handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och en mental flexibilitet.
 • Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en team-människa som delar med dig av information till dina kollegor.
 
 

Ansökan

Är du intresserad av att  höra mer om hur det är att jobba hos oss kontakta david.kolvik@boonedam.com

© Royal Boon Edam International B.V.