Senior säljare säkerhetslösningar


Kunden i centrum

Royal Boon Edam är en global marknadsledare inom entrélösningar. Koncernens huvudkontor ligger i Nederländerna och med 140 års erfarenhet har man skaffat den expertkunskap som krävs för att hantera flödet av besökare genom kontorsbyggnader, flygplatser, vårdinrättningar, hotell och många andra slags fastigheter. Boon Edam fokuserar på att erbjuda sina kunder en optimal, säker och hållbar entrélösning. Genom nära samarbete med kunden identifierar man de unika behov som finns och tar fram en lösning som är anpassad just efter dessa behov.
 

Global närvaro

Boon Edam har ett världsomspännande distributionsnätverk och kan därför alltid erbjuda kunden en unik Boon Edam-Experiance. - Var som helst. - När som helst. Koncernen har fabriker i Kina, Nederländerna samt USA. Boon Edam har ett nätverk bestående av tjugo dotterbolag i Europa, Asien och Nord- och Sydamerika samt distributörer i över 55 länder. 
 

Marknader och lösningar

Olika marknader kräver olika lösningar. Med 140 års erfarenhet av att tillverka entrélösningar så har vi blivit expert på att skapa produkter som uppfyller olika marknaders krav på kvalité, hållbarhet, säkerhet och service.  Genom att tillsammans med kunderna identifiera de utmaningar som finns och dra nytta av vår egen ingenjörskonst så lyckas vi skapa entrélösningar som uppfyller olika marknaders behov.

 

Om jobbet

Som säljare inom säkerhetslösningar på Boon Edam Sweden har du primärt uppdraget att bearbeta befintliga och nya kunder. I tjänsten ingår kontakt med bland andra säkerhetskonsulter, arkitekter och slutkund. 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Proaktiv nyförsäljning med hög aktivitetsnivå.
 • Skapa bra relationer med relevanta intressenter inom säkerhetssektorn.
 • Täta kontakter med moderbolaget och fabriken i Nederländerna.
 • Månadsvis rapportering på produkt- och offertnivå.
 
Affärsområde Sverige är indelat i olika sektorer, däribland är säkerhetssektorn en av dem, vilket är det område som är snabbast växande. Du kommer att ansvara för säkerhetssektorn med placeringsort primärt i Stockholm. I tjänsten ingår det resdagar, även om en stor del av din sektor finns i Stockholm. Du kommer även att ha 1-2 årliga resor till Nederländerna. 
 
Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsbidrag.  Tjänsten är en tillsvidareanställning med start hösten 2018 . Provanställning tillämpas.
 
 
 
 

Din profil

 • Du har erfarenhet av att arbeta med komplex B2B-försäljning med långa cykler i en bransch med koppling till byggbranschen.
 • Du har entreprenörspersonlighet med hög prestationsinriktning och har lätt för att hitta nya affärsmöjligheter.
 • Du är uthållig och ihärdig nog att bearbeta kunder under lång tid innan det blir en affär. 
 • Du är en förtroendeingivande relationsbyggare som är bra på att parallellt hantera en mängd olika beslutspåverkare.  
 • Du är affärsanalytisk, prestationsinriktad och har förståelse för att bedriva försäljning av nischade premium-produkter. 
 • Du har erfarenhet av och vill arbeta med aktiv försäljning och att driva affärer.  
 • Du har relevant eftergymnasial utbildning, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom yrkesmässig erfarenhet.
 • Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office.

Du trivs i en miljö där du förutom att bidra med din positiva energi och sociala förmåga är drivande och engagerad i ditt arbete. Denna roll kräver även att man är självgående och har vana av att strukturera och prioritera sina arbetsuppgifter då tempot stundtals kan vara högt. 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Du är välkommen att söka tjänsten via hemsidan www.ponto.nu. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Jens Linde, jens.linde@ponto.nu alt 072-505 82 22 om du har frågor om tjänsten. Urval kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.

© Royal Boon Edam International B.V.